|||

Magunkról

A Magocska Program 2008 óta tevékenykedik az egészségfejlesztés területén (www.magocska.hu). Cégeknek és magánembereknek egyaránt állítunk össze olyan fejlesztő programokat, önismereti és csoportdinamikai tréningeket, melyek segítségével hatékonyan léphetünk fel, a különböző testi, lelki és szellemi egészségkárosító hatások ellen, megőrizve ezáltal a harmonikus egységet, egyéni és csoportszinten egyaránt. Legújabb programunk olyan intenzív kikapcsolódási lehetőséget nyújt, ahol kipihenhejtük fáradalmainkat, elhagyhatjuk fizikai betegségeinket, feltöltődhetünk és jobban megismerhetjük saját magunkat, az alábbi szakemberek vezetésével:

Hermann Judit

1975-ben születtem Budapesten. Tíz éve kezdtem foglalkozni az alternatív terápiákkal és a különböző önismereti módszerekkel. Sokáig táncoltam és közben lehetőségem volt az embereket a mozgásuk alapján is megismerni. Öt éve foglalkozom holisztikus masszázzsal, kronobiológiai pszichogenetikával, Bach virágterápiával, Asztrológiával, EFT technikával és rajzelemzéssel. 2006-ban végeztem a Grafológiai Intézetben, grafológusként, majd a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen parapszichológusként. Ezek a diagnosztizáló és egyben terápiás lehetőségek összeségében segítenek a "tisztább" látásban.

Öt éve böjtölök rendszeresen, így személyesen tapasztaltam meg a böjt gyógyító erejét és személyiségformáló hatását. Ezalatt az idő alatt jobban megismertem saját belső folyamataim lényegét, nemcsak fizikai, hanem érzelmi és tudati síkon is.

Szeretném a hozzám fordulókat közelebb segíteni belső lényegükhöz, hogy képesek legyenek a lehető legtisztábban érezni, érzékelni, tudni és ismerni magukat és környezetüket, és amennyire csak lehet megteremteni ezek összhangját. Így már könnyebben mondhatnak búcsút testi és lelki betegségeiknek, melyhez nagy segítséget kaphatnak belső orvosuktól, aki nem más, mint a leghatásosabb öngyógyító folyamat, a böjt.

Kereki Anna

34 éves koromra végre megtaláltam azt a helyet, amire mindig is vágytam; itt, Nagybörzsönyben. Szeretem a csöndet és az erdő közelségét, 2012 óta pedig az életem szerves része az ashtanga jóga is. Megtanított arra, hogy sokkal többre vagyok képes, mint azt valaha is gondoltam volna és hogy bármit elérhetek, ha ledöntöm a saját korlátaimat.

Szeretném minél több emberrel megosztani azt a fizikai és szellemi élményt, amit a jóga nyújt számomra. 2013-ban elvégeztem egy két éves gyógymasszőri képzést, amit később kiegészítettem egy thai és egy manager masszázs tanfolyammal is. Szeretettel várok minden kikapcsolódásra vágyót, akár az aktív pihenést, akár a kellemes ellazulást választja.