|||

7 NAP 6 ÉJ - Önsimereti utazás Örvényesen

a Balaton festői szépségű falujában, holisztikus szakértők vezetésével
levendula

Önismereti hetünkkel egy olyan utazásra hívunk, ahol lelkünk üzeneteire hangolódva kapunk útmutatást belső valóságunkról. Hagyd most az evezőt a körülményekre, a jelekre és a megérzésekre. Legyen egy olyan heted, amikor minden kívülről jövő hatás értelmet nyer, miközben különös érzésekkel töltődsz fel. Kerülj újra ritmusba saját magaddal. Ehhez segítségül hívjük a természet minden elemét: a Balaton éltető atmoszféráját, a ház különleges hangulatát, az erdők, dombok és patakok közelségét, a tiszta levegőt, az éteri illatokat, ízeket és hangokat, színeket és formákat, hogy közösen újrahangolódjunk Szent Iván éjszakájának erőt adó és megtisztító tüzénél.

Kis csoportos és egyéni vezetett, élményalapú önismereti utazásunk remek alkalmat kínál arra, hogy mélyebben megismerd önmagad, harmóniát teremts a szerepeid között, és megtapasztald, hogyan függ össze a mély önismeret a gyógyulással, és az életminőséged érzékelhető javulásával.

Képzeld el, hogy ezen a héten minden úgy fog alakulni, mint egy mesében, aminek Te vagy a hőse. Minden történésnek szimbolikus jelentése lesz, melyek mély átélésével fontos felismerések birtokába kerülsz. Így képes leszel felelőséggel megválasztani következő lépésedet és újraformálni a történetedet, ha szükséges. A múlt eseményeit ugyan nem tudjuk átírni, de a velük kapcsolatos gondolatainkat és érzéseinket igen. A saját életükért felelősséget vállaló emberek számára a világ örömteli élettérré válik.

A héten az egyéni terápiák mellett, közös kis csoportos önismereti és kézműves foglalkozásokat tartunk. Közösen felfedezzük a környéket, ellátogatunk a Tihanyi-félszigetre, levendulát gyűjtünk, helyi borokat kóstolunk, sokat mozgunk, tüzet rakunk és még sok más közös programot tervezünk, melyekről a részletes napirendben olvashatsz.


Alma

Kinek ajánljuk programunkat?

Programunk neked szól, ha úgy érezd, hogy fizikailag nem vagy teljesen rendben, ha úgy érzed, hogy ideje rendet tenned az életed valamely területén, és szeretnéd megérteni, hogy a tested jelzései és a külvilág eseményei mit üzennek neked.BALATON


A habokon
visz ladikom
csillámfodor
a Balaton.
Tüzes a víz
tüzes az ég
a láthatár
forgó kerék.
Somogyi part
kis dombjai:
kék takaró
rézgombjai.
Zalai part
hegyormai:
a föld s a lég
zsinórjai.
Somogyi part
zalai part:
hol szétfeszűl
hol összetart.
A Balaton
hintáz velem
két menny között
ring életem.

/Weöres Sándor/

© Magocska, 2024