EGYÉNI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS

 
 

1975-ben születtem Budapesten. 2005 óta foglalkozom HOLISZTIKUS MASSZÁZZSAL, KRONOBIOLÓGIAI PSZICHOGENETIKÁVAL, BACH VIRÁGTERÁPIÁVAL, az EFT TECHNIKÁVAL, és egyéb analógiás önismereti módszerekkel, többek között HOLISZTIKUS és SYMBOLON ASZTROLÓGIÁVAL. 2006-ban végeztem a Grafológiai Intézetben, GRAFOLÓGUSként és 2008-ban a Mantra Alternatív Szabadegyetemen parapszichológusként.

Ezek a diagnosztizáló és egyben terápiás lehetőségek összeségében segítenek a "tisztább" látásban. Persze minden apró részünk tartalmazza az egészet, ezért sokan kérdezhetik, hogy miért szükséges a többféle módszer. Ez valóban igaz, a kérdés csak az, hogy a különböző módszerek mindenkinél ugyanolyan hatásosak-e, és ugyanabban a sorrendben hántják-e le a „hagyma héját“, hogy aztán elvezessenek minket az éppen hiányzó mozaikdarabhoz. Ez az út mindenkinél más, ezért az általam ismert módszereket az egyén jelleméhez és problémáihoz igazítva alkalmazom a kezelések során.

Szeretném a hozzám fordulókat közelebb segíteni saját belső lényegükhöz, hogy képesek legyenek a lehető legtisztábban érezni, érzékelni, tudni és ismerni magukat és a környezetüket, és amennyire csak lehet megteremteni ezek összhangját, melynek eredményeképpen megszabadulhatnak testi és lelki betegségeiktől.

 

Bemutatkozás

A Magocska tanácsadói évek óta tevékenykednek az egészségfejlesztés területén. Cégeknek és magánembereknek egyaránt állítanak össze olyan fejlesztő programokat, önismereti és csoportdinamikai tréningeket, melyek segítségével hatékonyan léphetnek fel, a különböző testi, lelki és szellemi egészségkárosító hatások ellen, megőrizve ezáltal a harmonikus egységet, egyéni és csoportszinten egyaránt.

Hermann Judit

Egészségügyi végzettségem megszerzését követően hosszú évekig dolgoztam segítőként. Húsz éve foglalkozom emberekkel, s mintegy tizenöt éve tanulmányozom az alternatív pszichoterápia módszereit. Ez idő alatt több tanfolyamot (Reiki, Numerológia, Holisztikus masszázs, Tarot, EFT stb.), és a négy éves Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem parapszichológia szakát is elvégeztem. Nagy boldogság számomra, hogy részt vehettem a Symbolon-asztrológiai rendszer megalkotója: Peter Orban német pszichológus, asztrológus egy éves Symbolon-asztrológus képzésén is. Tanulmányaim során sok új terápiás technikát sajátítottam el, saját „módszerem” ezek ötvözéséből, szintéziséből állt össze. Vallom, hogy az emberben megbomlott harmónia helyreállítható, s hogy az öröm és a boldogság forrása bennünk van. Segítek abban, hogy ezt Ön is megtalálja önmagában.

Pénzes Matild